Зареждане с фреон

Предлагаме сервиз и поддръжка на климатични и охладителни системи  на тирове. Ремонт и зареждане  а също така и монтаж  на нов автоклиматик в кабината  и  системата  за охлаждане в хладилния контейнер.

Съвременните селскостопански машини (трактори, комбайни и тн) са оборудвани  с модерни и високо ефективни климатици за да осигурят комфорта на оператора дори и в най-неблагоприятните условия при летните горещини.Хладилните  полуремаркета и контейнери  са от съществена важност за да осигурят  транспорта на хранителните продукти в отлично състояние от точка до точка


Профилактика и обслужване на автоклиматици

За да работи ефективно климатика на хладилен камион, тир или селскостопанската техника , е необходима редовна профилактика , която се състои от почистване на радиатори и  профилактиране на обдухващите елементи , подмяна на ремъци и обтягащи ролки . Не на последно място оставяме въпроса с подмяна на филтри и тн. Повечето от изброените по горе продукти можете да закупите от нас на конкурентни цени. Разполагаме с оборудван микробус, който може да пристигне на полето за да обслужи трактор или комбайн по зададени  GPS координати.

Ремонт, монтаж и зареждане  охладителна техника на ТИР, трактор или комбайн

Зареждане на атоклиматик на камион с нашия специализиран микробус

На снимката зареждаме автоклиматик на Тир на посочен от клиента адрес  Специализираният микробус е оборудван  за зареждане с фреон и ремонти  на тир и селскостопански машини

Услугата : Ремонт, монтаж и зареждане Хладилни агрегати Carrier & Thermo King  предлагаме в цялата страна като на големи така и на малки и средни фирми. При нужда от ремонт предлагаме оригинални и рециклирани модули, като в същото време на място можем да подмениним  лагери, ремъци и семеринги на компресора, като и да напълним ( заредим) системата с фреон. За монтаж на охладителна система или  автоклиматик на трактор, камион или хладилен фургон можете да ни отправите запитване от контактната форма или  по телефона за да ви дадем базова за цена труд+части.

Абонаментна поддръжка и гаранция

  • Даваме гаранция за всички  извършени от нас ремонти. Рециклиране на модули от хладилната или климатичната система на тир и  селскостопанска техника.
  • Абонаментна поддръжка  за профилактика с цел предотвратяване на възможни проблеми през летния сезон. В услугата  за абонамент вие плащате еднократно  годишна  такса  , а ние  от своя страна се задължаваме да извършим оглед и профилактиране  на  вашата техника според  договора .

Ключови думи : Carrier , Thermo King , Кариер , Термо Кинг , Хладилна Инсталация , Климатик на ТИР, Хладилен камион или микробус , ремонт на хладилен фургон в Пловдив