reciklirane3

В процеса на търсене на най-изгодни цени за закупуване на битов климатик е добре да знаете какво точно търсите или с други думи казано, какъв климатик отговаря на Вашите нужди и очаквания и същевременно е с висок коефициент на преобразуване (СОР).

RGB Clima Ви предлага продажба на климатици, както следва:

 

Какво е специфичното при рециклираните японски климатици и защо техния избор е добро решение?

  1. Висок коефициент на преобразуване (СОР), което рефлектира в по- нисък разход на електрическа енергия (от 20% до 40%) на рециклираните климатици спрямо нови такива, предлагани в търговската мрежа.
  2. Конкурентни цени.
  3. Гаранция 2 години (с включена задължителна една платена профилактика за целия период).

Коефициентът на преобразуване (COP) е израз на съотношението между консумираната електроенергия от климатика и отдаваната топлина / охлаждане в помещението. Колкото е по-висок СОР, толкова по-икономичен е Вашият климатик. Със закупуването на рециклиран климатик получавате високо качество на продукта на конкурентни (по-ниски от пазарните) цени спрямо закупуване на нов климатик.  За Ваша информация, добър показател на СОР за климатици в Европа се счита над 3,50, а за Япония СОР = 5 е минимална стойност на коефициента за същия клас климатици.

Ние предлагаме рециклирани японски климатици с добър външен вид и на достъпна цена. Възползвайте се от това и се свържете с екипа на RGB Clima сега.